FORTIDEN
Du har sikkert opdaget, at mange af de centrale rum i en bolig har en bred vifte af afbrydere ved døren. På væggen sidder ofte betjening til inde og ude belysning, alarm, samtaleanlæg, varme og garageport. Derudover ligger der fjernbetjeninger til både Tv, parabol og musikanlæg på bordet. En masse kontakter og betjeninger i forskellige stilarter, former, størrelser og virkemåde. Den elegante arkitektur og indretning falmer i mængden af grim betjening. Det ser forfærdeligt ud og er sjældent andet end forvirrende at betjene.

NUTIDEN
I dag tror mange at det er blevet bedre: ”Nu kan vi betjene boligen med kun 10 Apps”. Dertil kommer de stadig mange traditionelle fjernbetjeninger mv. – Kejserens nye klæder!

DET KAN CSO
Vi er altid 10 skridt foran konkurrenterne og samler alt boligens funktionalitet i én App, dette er uanset om det er lys, lyd, gardiner, Tv, film, alarm, overvågning osv. Når de tekniske lag er på plads, kan vi lægge det afgørende lag af marcipan og styre alt fra kun ”Én App”.

HEMMELIGHEDEN
Alt teknisk funktionalitet i boligen kan som udgangspunkt betjenes. I teknikskabet placeres en kontrol boks som er bindeledet imellem teknikken og iPhone, iPad, Android og programmerbare fjernbetjeninger. I kontrol boksen udføres alt relevant programmering og efterfølgende tilpasses bruger interfacet kunden på deres fortrukne betjeningsløsninger.